Bokmässan 2019, Göteborg

 
 
Nu har även vi besökt den stora bokmässan i Göteborg och vad mycket böcker , förlag, intervjuer och glada människor det var! 
Fantastiskt att alla bokintresserade samlas under samma tak i flera dagar och känner samhörigheten och att vi får träffa och lyssna på författarna till våra favorit böcker!
 
Ett kunglighet fanns även på plats idag på Bonniers monter, nämligen prinsessan Madeleine! Hon köpte med sig boken Stella.
 
Ett möte som jag uppskattade mycket var med Camilla Läckberg. Hon intervjuades och talade om sin nya barnbok Super Charlie. En mycket rolig intervju om hur boken kom till och hur boken har påverkat henne sjävl samt hennes barn och även en släng av "kiss och bajs humor". Camilla kändes väldigt jordnära och bjöd mycket på sig själv.
 
En signerad bok finns nu hos oss i bokhandeln i Ullared och pryder vår vägg.
 
 
Det fanns även fler spännande personligheter på plats så som Göran Greider ,Maria Frensborg , Kalle Landegren och Margaux Dietz!
 
Välfyllda montrar och mycket behjälplig personal som gärna svarade på frågor trots att där var mycket folk och lite stressigt.
 
Summasumarum så var det en mycket trevlig dag på bokmässan och vi längtar till nästa år igen!
 
Här är lite bildern från dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: